Pyhtään Leijonien joulumarkkinat Pyroll Areenalla päästin suorittamaan loistavan sään ja runsaan yleisön siivittäminä kiitettävästi tuossa joulukuun puolessa välissä onnistuneesti päätökseen ja kun vielä jaulumarkkinahenkistä yleisöäkin saapui paikalle ennätysmäärä niin voidaan katsoa markkinoiden onnistuneen KIITETTÄVÄN hyvin.

Leijonien tarjoama glögikin teki kauppansa hyvin ja piparit tietenkin, joulupukkikin pääsi haastattelemaan markkinoilla kilttejä lapsia.

Ensi vuonna tavataan samoissa merkeissä.

Toimintaa 2013 - 2014

Presidentti Reijo Hovi ja 2 varapresidentti Pekka Häkkine sekä Ladyt Pirkko Westman ja Leena Luukkainen tuolien luovutustilaisuudessa

Leijonat lahjoittivat

Elokuun saaristomarkkinoilla LC Pyhtää – Pyttis ry. halstrasi hyvällä menestyksellä haileja jotka sitten syyskauden myötä euroiksi muunnettuina jalostuivat Palvelutalo Mäntyrinteelle suoritettuna lahjoituksena.

Markkinoiden jälkeen pohdinnan kohteena kokouksissa oli erilaisia vaihtoehtoja siitä mihin hailitulot kohdistetaan ja sitten saadun pienen vinkin perusteella päätökseksi lahjoituksen kohteeksi  muodostui Mäntyrinne ja mitä sitten tällä rahalla heille annettaisiin.

Mikä sitten olisi hyvä sellainen asia  joka voisi olla monelle seniori kansalaiselle tarpeellinen tai  vieläkin  tarpeellisempi esine joka voisi palvella useampaakin asukasta vastaisuudessa.

Päädyttiin pyörätuolin lahjoittamiseen Mäntyrinteelle ja kun vielä Lions Ladytkin saatiin mukaan tähän hyvään lahjoitus kamppanijaa pääsimme kerralla luovuttamaan heille kaksi pyörätuolia.

Nämä tuolit sitten asianmukaisin luovutuspuhein ja onnentoivotuksin päästiin Mäntyrinteen henkilökunnan ja asukkaiden edustajille luovuttamaan maanantaina 18 päivä marraskuuta .

Paikalla vastaanottajina pyörätuolilahjoitukselle olevat Mäntyrinteen hallituksen puheenjohtaja Tuija Arvila ja toiminnanjohtaja Satu Mäkinen.

Luovuttajina toimivat leijonien puolesta presidentti Reijo Hovi, ja varapresidentit Raino Ojansivu ja Pekka Häkkinen, Ladyista paikalla olivat Pirkko Westman ja Leena Luukkainen.

Tuija Arvila kiitti lahjoituksesta todeten lahjoituksen tulevan hyvään tarkoitukseen ja käyttöä on näillä nyt lahjoitetuilla pyörätuoleilla eritoten silloin kun tilapäisesti jotain huonojalkaista  asukasta siirretään paikasta toiseen ja jos asukkaalla ole omaa vakituista tuolia käytössään.

Tämä paikallisen Lions Clubin lahjoitus on oiva esimerkki siitä paikallisesta muistamisesta ja tukemisesta johon järjestön eri tempauksilla kokoamia rahavaroja käytetään.

Raino Ojansivu

Leijonien lahjoituksen kiitollisina vastaanottivat Mäntyrinteen hallituksen puheenjohtaja Tuija Arvila ja toiminnanjohtaja Satu Mäkinen
Kuvassa opettaja Stefan Gartz, rehtori Sari Hakulinen ja LC Pyhtää - Pyttis ry:n edustaja Juhani Nyyssönen Huutjärven koulun kolmannessa luokassa ohjekirjojen luovutustilaisuudessa.

LC Pyhtää - Pyttis ry:n edustajina Juhani Nyyssönen ja Raino Ojansivu kävivät Huutjärven koululla luovuttamassa rehtori Sar Hakuliselle ja kolmannen luokan opettaja Stefan Cartzsille Suomen lions liitto ry:n terveiset kotitietokoneen käyttöön liittyvistä ohjeista koululaisille.

Tämä kirjanen jaetaan Suomen kaikissa perusasteen kouluissa kolmannen luokan oppilaille ohjeeksi kotitietokoneen käyttöä ohjaamaan.

Tämä toiminta on yksi Suomen Lions Liitto ry:n ja paikallisten Lions klubien yhteistyöstä joiden toimintaan myöskin LC Pyhtää - Pyttis ry osallistuu aktiivisesti myös muissa erilaisissa paikallisissa- alueellisissa- maakohtaisissa ja kansainvälisissä toiminnoissa.

Teollisuusneuvos Reino Uusitalo ja toimitusjohtaja Aleksi Uusitalo LC Pyhtää-Pyttis ry:n vieraana tammikuun klubikokouksessa.

Tammikuun klubikokouksessa vieraanamme olivat teollisuusneuvos Reino Uusitalo kertomassa 40 vuotta viime vuonna täyttäneen Pyroll konsernin aika ajoin jopa värikkäistä vaiheista vuosien saatossa ja mitä tänään ja ehkäpä tulevaisuudessakin yhtymään voisi kuulua.

Illan esitelmien toisessa osiossa Siltakylän liikekesmkus alueen toimitusjohtaja Aleksi Uusitalo kertoi alueen nykyhetken tilasta ja myöskin hieman valotti tulevan ajan suunnitelmia mitä alueella tullee lähikuukausina tapahtumaan.

Todellaa mielenkiintoinen avaus klubin kuukausikokousten sarjalle.