Kiinnostaako jäsenyys lions klubissa?

Lions toiminta tarjoaa sinulle uusia kokemuksia, uutta sisältöä elämääsi ja uusia tilaisuuksia. Lions toiminta on harrastus ja vapaaehtoistyötä, jolla autetaan avun tarpeessa olevia kanssaihmisiä. Lions toiminta antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Lions toiminnan kautta sinulla on mahdollisuus käyttää osaamistasi ja kykyjäsi oman asuinalueesi apua tarvitsevien auttamiseen.

Lions järjestö ei pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät usein hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu on usein pienille ryhmille tai yksittäisille henkilöille hyvin merkittävää.

Jokaisen lionsklubin tärkein kiinnostuksen kohde on oma lähialue ja asuinyhteisö. Järjestömme tunnuslause on "We serve - Me palvelemme - Vi tjänä". Jokainen klubi osallistuu myös kansallisiin ja maailmanlaajuisiin aktiviteetteihin, joiden avulla kohdennamme apuamme tärkeisiin kohteisiin.

Suomessa toimii yli 950 paikallista klubia, joissa on yli 26 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti lionstoimintaa on yli 200 maassa ja jäseniä yli 1,35 miljoonaa.

Mikäli jäsenyys kiinnostaa sinua, katso lisätietoja lions toiminnasta Suomessa tästä, ja ota yhteyttä. Lisätietoja kansainvälisen järjestömme (Lions Clubs International) toiminnasta löydät täältä.

Tervetuloa mukaan lionstoimintaan! Lähetä alla oleva lomake, otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut LC Pyhtää - Pyttis ry:n toiminnasta